Mozzarellatapas

Mozzarellatapas

Pienet suupalat, tapakset, ovat helppo ja maukas tarjottava illanviettoihin. Nauti Mozzarellatapaksen kanssa lasi viiniä ja rentoudu kiireisen viikon jälkeen.

20 min
helppo
89 kcal / 100g
1
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
pestoa
2 pkt (à 120 g)
100 g
parmankinkkua tai kylmäsavukinkkua
1/2 - 1 (n. 500 g)
hunajamelonia
2 dl
marinoituja tai etikkasieniä
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
2 - 3 dl
marinoituja oliiveja ja/tai minietikkakurkkuja
1 ruukku
salaattia , esim. rucola

Ohje

  1. Sekoita pesto valutettuihin mozzarellapalloihin.
  2. Leikkaa parmankinkkuviipaleet pitkittäin kahtia. Kierrä kinkkusuikaleet melonilohkojen ympärille. Voit laittaa kinkun myös ruusukkeiksi
  3. Asettele ainekset omiin ryhmiinsä tarjoiluvadille, johon on pohjalle ripoteltu salaatin lehtiä.
  4. Tarjoa tapakset tuoreen patongin ja Valio Viola tuorejuuston kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
98 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)