Mozzarellatoast

Mozzarellatoast

Herkulliset välipalatoastit valmistuvat vähistä raaka-aineista silman räpäyksessä. Maukas pesto ja mozzarella-juusto on perinteinen ja toimiva pari.

Ainekset1 annos

1 annos
2 viipaletta
paahtoleipää
1 tl
pestoa , punaista tai vihreää
1 tl
4 kpl

Ohje

  1. Voitele toinen paahtoleipä pestolla ja toinen Oivariini rasvalla.
  2. Asettele peston päälle juustoviipaleet ja paina toinen leipä kanneksi rasvapuoli alaspäin.
  3. Paahda voileipägrillissä, kunnes leivän pinta on kauniin ruskea ja juusto on sulanut.
  4. Mozzarellabruchetat

  5. Leikkaa patongista ohuita viipaleita. Voitele pinta pestolla ja laita päälle kaksi juustoviipaletta. Paista uunissa 225 asteessa 6 - 8 min. Viimeistele tuoreella basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
286 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
219 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›