Muhevia uuniperunantäytteitä

Muhevia uuniperunantäytteitä

Uuniperunantäytteissä maistuvat maustetut tuorejuustot. Kokeile omaa suosikkiasi.

Ainekset4 annosta / täyte

4 annosta / täyte

Savukala- tai mätitäyte

1 rasia (200 g)
150 g
nahatonta, ruodotonta savukalaa

tai 150 gmätiä
1 rkl
sipulia
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria
2 rkl
tuoretta tilliä
suolaa
valkopippuria

Katkaraputäyte

1 rasia (200 g)
200 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu , sulatettuna ja hyvin valutettuna
1 rkl
limettimehua
1 tl
sokeria
2 rkl
tuoretta tilliä tai ruohosipulia
suolaa
valkopippuria

Savulihatäyte

1 rasia (200 g)
75 g
kylmäsavuporoa tai palvikinkkua
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
sinappia
1 tl
sokeria
2 rkl
persiljaa

Kasvis-juustotäyte

1 rasia (200 g)
50 g
1 dl
paprikaa hienonnettuna
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria

Ohje

  1. Sekoita valitsemasi täytteen hienonnetut ainekset keskenään. Lisää 1 - 2 rkl maitoa, jos täyte on liian paksua
Vinkki

Vinkki

Täytteet sopivat myös kananmunanpuolikkaiden, kolmioleipien ja croissanttien tai isojen lettujen täytteeksi.Jos haluat tehdä täytteestä dippikastikkeen, ohenna se sopivaksi maidolla tai ruokakermalla.
Lisukkeeksi
Uuniperunat
1 h 25 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›