Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
Savukala- tai mätitäyte | |
---|---|
1 rasia (200 g) | |
150 g | nahatonta, ruodotonta savukalaa tai 150 gmätiä |
1 rkl | sipulia |
1 rkl | sitruunamehua |
1 tl | sokeria |
2 rkl | tuoretta tilliä |
suolaa | |
valkopippuria | |
Katkaraputäyte | |
1 rasia (200 g) | |
200 g | katkarapuja, MSC-sertifioitu , sulatettuna ja hyvin valutettuna |
1 rkl | limettimehua |
1 tl | sokeria |
2 rkl | tuoretta tilliä tai ruohosipulia |
suolaa | |
valkopippuria | |
Savulihatäyte | |
1 rasia (200 g) | |
75 g | kylmäsavuporoa tai palvikinkkua |
1 rkl | sitruunamehua |
1 rkl | sinappia |
1 tl | sokeria |
2 rkl | persiljaa |
Kasvis-juustotäyte | |
1 rasia (200 g) | |
50 g | |
1 dl | paprikaa hienonnettuna |
1 rkl | sitruunamehua |
1 tl | sokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.