Muhevia uuniperunantäytteitä

Muhevia uuniperunantäytteitä

Uuniperunantäytteissä maistuvat maustetut tuorejuustot. Kokeile omaa suosikkiasi.

Ainekset4 annosta / täyte

4 annosta / täyte

Savukala- tai mätitäyte

1 rasia (200 g)
150 g
nahatonta, ruodotonta savukalaa

tai 150 gmätiä
1 rkl
sipulia
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria
2 rkl
tuoretta tilliä
suolaa
valkopippuria

Katkaraputäyte

1 rasia (200 g)
200 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu , sulatettuna ja hyvin valutettuna
1 rkl
limettimehua
1 tl
sokeria
2 rkl
tuoretta tilliä tai ruohosipulia
suolaa
valkopippuria

Savulihatäyte

1 rasia (200 g)
75 g
kylmäsavuporoa tai palvikinkkua
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
sinappia
1 tl
sokeria
2 rkl
persiljaa

Kasvis-juustotäyte

1 rasia (200 g)
50 g
1 dl
paprikaa hienonnettuna
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria

Ohje

  1. Sekoita valitsemasi täytteen hienonnetut ainekset keskenään. Lisää 1-2 rkl maitoa, jos täyte on liian paksua

Vinkki

* Täytteet sopivat myös kananmunanpuolikkaiden, kolmioleipien ja croissanttien tai isojen lettujen täytteeksi.* Jos haluat tehdä täytteestä dippikastikkeen, ohenna se sopivaksi maidolla tai ruokakermalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)