Mummonkurkkuleivät Rahkariinista

Reseptiyhteistyö: ansku-jukkola

Mummonkurkkuleivät Rahkariinista

Reseptiyhteistyö: ansku-jukkola

15 min

Pehmeää Rahkariinia voi tuunata helposti erilaisiin herkkuleipiin sopivaksi. Rahkariinin raikas maku sopii esimerkiksi näihin ihastuttaviin mummonkurkkuleipiin kaverinaan pirteä kurkku, tilli ja avokado.

Ainekset

200 g
Valio Better Rahkariinia
¼ kpl
kurkkua
1 tl
tilliä
1 rkl
kapriksia
1 kpl
avokadoa
½ kpl
punasipulia

Lisäksi

1 kpl
Viipaloitua leipää

Ohje

  1. Mittaa Rahkariini kulhoon. Leikkaa kurkusta noin 5 cm mittainen pala ja koverra pehmeä sisus pois. Leikkaa kurkku pieneksi kuutioksi ja lisää Rahkariinin joukkoon.
  2. Hienonna tuore tilli ja pilko kaprikset. Sekoita Rahkariinin joukkoon.
  3. Voitele leipäviipaleet Rahkariini-kurkkulevitteellä.
  4. Poista avokadosta kuori sekä kivi ja viipaloi. Hienonna myös punasipuli ja viipaloi loput kurkusta.
  5. Viimeistele leivät avokadoviipaleilla, kurkuilla ja punasipulilla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö