Mustapekkamunakkaat uunissa

Reseptiyhteistyö: Leivontafoorumin kuukausikisa

Mustapekkamunakkaat uunissa

Mustapekkamunakkaat uunissa

Reseptiyhteistyö Leivontafoorumin kuukausikisa

Mustapekkamunakkaat uunissa

Omaan ruokavaliooni sopivat runsasproteiiniset herkut, sillä treenin tavoitteena on mm. kasvattaa lihaksia. Kehittelinkin sen ympärille uunimunakasohjeen, joka sopii joko lounaaksi, välipalaksi tai vaikkapa trendikkäälle brunssille. http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/2014/02/inspiraation-lahteena-valio-crea.html

2 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset2 n. 2 annosta

3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Valio Crea mustapekka
80 g
Valio Mozzarella-juustoraaste

Ohje

  1. Sekoita ainekset keskenään, leikkaa pinnalle vaikka suippopaprikaa koristeeksi ja kaada massa voideltuihin uuninkestäviin vuokiin. Paista 200c n. 15 minuuttia. Muista kurkkia paiston aikana uuniin, sillä munakkailla on tapana kuohua. Tästä voi esimerkiksi tuplaamalla tehdä myös yhden isomman, mutta muista vähentää myös paistoaikaa, jos munakas on laakealla alustalla uunissa :)
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.