Mustatorvisienicappuccino

Mustatorvisienicappuccino

Mustatorvisieni on melko harvinainen ja hienostuneen makuinen sieni. Siksi se sopiikin hyvin juhla-aterioille. Tarjoa sienicappuccino aterian alkuruokana tai kevyenä lounaana.

25 min
keskitaso
75 kcal / 100g
2

Ainekset8 annosta

8 annosta
5 dl
hienonnettuja, tuoreita mustatorvisieniä
1
sipuli hienonnettuna
2 rkl
100 g
juuriselleriä tai palsternakkaa
4 (keskikokoista)
jauhoista perunaa
5 dl
vettä
2
kana- tai kasvisliemikuutiota
4 dl
2 dl
Valio ruokakermaa

tai 2 dlValio kuohukermaa
suolaa ja/tai soijakastiketta
mustapippuria myllystä

Päälle

1 dl
1 - 2 tl
piparjuuriraastetta
1/2 - 1 rkl
Dijon-sinappia

Ohje

  1. Paista hienonnettuja sieniä ja sipulia pannulla, kunnes sienten neste on haihtunut.
  2. Kuori ja paloittele selleri tai palsternakka sekä perunat. Laita ainekset kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna ja lisää liemikuutiot. Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  3. Lisää kattilaan sieni-sipuliseos. Soseuta. Lisää maito ja kerma. Kuumenna ja tarkista maku.
  4. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, mausta ja lisää keiton päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
75 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›