Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mustatorvisienicappuccino

Mustatorvisieni on melko harvinainen ja hienostuneen makuinen sieni. Siksi se sopiikin hyvin juhla-aterioille. Tarjoa sienicappuccino aterian alkuruokana tai kevyenä lounaana.

Mustatorvisienicappuccino
Mustatorvisienicappuccino

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 dl (250 g) hienonnettuja, tuoreita mustatorvisieniä
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 100 g juuriselleriä tai palsternakkaa
  • 4 jauhoista perunaa (keskikokoista)
  • 5 dl vettä
  • 3 kana- tai kasvisliemikuutiota
  • 4 dl
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 2 dl
    Valio Keittiön ruokakermaa 15%
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • Voit kokeilla myös:
  • Valio Keittiön kuohukerma 2 dl 2 dl Valio kuohukermaa
  • 0 kg suolaa ja/tai soijakastiketta
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Päälle

  • 1 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • 1-2 tl piparjuuriraastetta
  • ½-1 rkl Dijon-sinappia

Ohje

  1. Paista hienonnettuja sieniä ja sipulia pannulla, kunnes sienten neste on haihtunut.
  2. Kuori ja paloittele selleri tai palsternakka sekä perunat. Laita ainekset kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna ja lisää liemikuutiot. Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  3. Lisää kattilaan sieni-sipuliseos. Soseuta. Lisää maito ja kerma. Kuumenna ja tarkista maku.
  4. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, mausta ja lisää keiton päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal
Proteiini 1,8 g
Hiilihydraatti 6,7 g
Rasva 4,5 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search