Mustikka pöperö

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Mustikka pöperö

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

10 min

Mustikka pöperö on hämäläinen perinneruoka. Rakkaalla herkulla on monta nimeä: pöperö, pöpörö, pöppi, tai pöllöhillo. Talkkunamustikat nautitaan kermavaahdon, maidon tai piimän kera. Koristele halutessasi keksin muruilla.

Ainekset

5 dl
mustikoita
3 rkl
talkkunajauhoja
½ dl
sokeria
1 prk
Valio Luomu™ vispikerma UHT HYLA®
1 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Sekoita putsatut mustikat, talkkuna ja sokeri.
  2. Vaatkaa sähkövatkaimella vaahtoutuva vispikerma vaahdoksi. Mausta vaniljasokerilla.
  3. Annostele mustikoita ja vaniljavaahtoa kerroksittain tarjoiluastiaan. Koristele keksin muruilla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö