Mustikkahyve

Mustikkahyve
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mustikkahyve

Mustikkahyve

Talkkunajauhon paahteinen maku sopii hyvin mustikoiden kanssa. Tarjoa mustikkahyve jälkiruokana aterian päätteeksi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
200 g (n. 4 dl)
mustikoita ja/tai vadelmia
2 tl
sitruunamehua
¾ dl
sokeria
1 ½ tl
vaniljasokeria
2 dl
1 dl
talkkunajauhoja

Pinnalle

½ dl
kaurahiutaleita
2 rkl
fariinisokeria

Ohje

  1. Sulata pakastemarjat hieman kohmeisiksi. Lisää sitruunamehu ja sokerit. Vaahdota kerma.
  2. Yhdistä talkkunajauhot ja viimeiseksi vaahdotettu kerma mustikkaseoksen joukkoon. Tarkista makeus. Jaa annoskulhoihin.
  3. Paahda kaurahiutaleita ja fariinisokeria pannulla miedolla lämmöllä välillä sekoittaen n. 8 min, kunnes hiutaleet ovat saaneet hieman väriä. Jäähdytä seos.
  4. Koristele annokset rapealla kaurahiutaleseoksella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
253 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›