Mustikkakiisseli

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Mustikkakiisseli

Mustikkakiisseli

Mustikkakiisseli on ihanaa kesän tuoreista mustikoista tai pakastemustikoista. Se maistuu sellaisenaan puuron kanssa tai jälkiruokana kermavaahdon kanssa.

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ l
vettä
400 g
mustikoita
¾ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
2½ rkl
perunajauhoja
½ dl
kylmää vettä

Lisäksi

1 prk (2 dl)

Ohje

  1. Lisää kattilaan vesi, mustikat ja sokerit. Nosta kattila liedelle ja anna kiehahtaa sekoittamatta. Nosta kattila liedeltä.
  2. Sekoita perunajauhot kylmään veteen. Lisää seos ohuena nauhana kiisselin joukkoon sekoitellen. Nosta kattila takaisin liedelle ja kuumenna kunnes kiisseli kuplahtaa. Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.
  3. Tarjoile jäähtyneenä kermavaahdon kanssa tai puuron lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›