Mustikkakiisseli

Mustikkakiisseli
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Mustikkakiisseli

Mustikkakiisseli

Mustikkakiisseli on ihanaa kesän tuoreista mustikoista tai pakastemustikoista. Se maistuu sellaisenaan puuron kanssa tai jälkiruokana kermavaahdon kanssa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Valmistusajat yhteensä
10 min
jäähdytys
30 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ l
vettä
400 g
mustikoita
¾ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
2½ rkl
perunajauhoja
½ dl
kylmää vettä

Lisäksi

1 prk (2 dl)

Ohje

  1. Lisää kattilaan vesi, mustikat ja sokerit. Nosta kattila liedelle ja anna kiehahtaa sekoittamatta. Nosta kattila liedeltä.
  2. Sekoita perunajauhot kylmään veteen. Lisää seos ohuena nauhana kiisselin joukkoon sekoitellen. Nosta kattila takaisin liedelle ja kuumenna kunnes kiisseli kuplahtaa. Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.
  3. Tarjoile jäähtyneenä kermavaahdon kanssa tai puuron lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.