Mustikkapannukakku

Mustikkapannukakku

Mehevä mustikkainen pannukakku on koko perheen herkku, joka maistuu yhdessä kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.

1 h 20 min
helppo
149 kcal / 100g
1

Ainekset12 palaa

12 palaa
3
kananmunaa
6 dl
3 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
½ dl
1 pussi (200 g)
mustikoita
½ dl
sokeria

Ohje

  1. Riko munien rakenne kulhossa. Lisää joukkoon maito, jauhot, 1 rkl sokeria, suola ja Oivariini. Anna taikinan turvota n. 30 min.
  2. Lisää mustikat ja 1/2 dl sokeria. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa n. 40 min tai kunnes kypsää.
  3. Ripottele paistamisen jälkeen pinnalle sokeria makusi mukaan. Tarjoa vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.
Vinkki

Vinkki

Ota pakastemustikat sulamaan etukäteen ja lisää ne huoneenlämpöisinä taikinaan. Jäiset marjat hidastavat kypsymistä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
70 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›