Mustikkapiirakka

Reseptiyhteistyö: Olgan Kotona

Mustikkapiirakka

Mustikkapiirakka

Reseptiyhteistyö Olgan Kotona

Mustikkapiirakka

Täyteläinen, tuorejuustolla pehmennetty mustikkapiirakka.

6 Henkilölle
15 min
00 arvostelua

Ainekset6 n. 6 annosta

Murotaikinapohja:

100 g voita
1,5 dl intiaanisokeria
1,5 dl täysjyväspelttijauhoja
1,5dl vaaleita spelttijauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunaa
0,5 dl hunajaa
3 tl vaniljasokeria
1 rkl maissitärkkelystä

Lisäksi:

5 dl mustikoita

Ohje

  1. Mittaa kuppiin sokeri ja huoneenlämmössä sulanut voi, sekoita. Lisää jauhot sekä leivinjauhe. Painele taikina vuokaan.
  2. Notkista tuorejuusto kupissa. Lisää munat, hunaja ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon maissitärkkelys.
  3. Kaada tuoreet mustikat vuokaan pohjan päälle ja levitä täyte tasaisesti mustikoiden päälle.
  4. Paista 200 asteessa 20 minuuttia.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›