Myslipatukat

Reseptiyhteistyö: Aija Valiolta

Myslipatukat

Myslipatukat

Reseptiyhteistyö Aija Valiolta

Myslipatukat

Nämä patukat käyvät sekä arjen valipalaksi että juhlien makeaksi tarjottavaksi.

12 Henkilölle
10 min
00 arvostelua

Ainekset12 n. 12 annosta

1 dl
kaurahiutaleita
1 dl
mysliä
1 dl
riisi- tai vehnämuroja
1 dl
auringonkukansiemeniä
½ dl
sesaminsiemeniä
½ dl
gogi-marjoja (tai vaikka rusinoita)

Voiseos

50 g
Valio voita normaalisuolainen
2 rkl
hunajaa
1/2 luomuappelsiinin kuori
1 dl
intiaanisokeria
2 rkl
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Sekoita kaikki jyvät ja murot keskenään.
  2. Sulata voi kattilassa. Lisää raastettu appelsiinin kuori, hunaja, sokeri sekä siirappi, keitä hetki kunnes sokeri on kokanaan sulanut.
  3. Sekoita voiseos mysliseokseen. Painele seoksesta tiivis, matala kakku uunivuokaan.
  4. Paista 170°C noin 25 minuuttia.
  5. Pilko paloiksi. patukat säilyvät viileässä muutaman viikon.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›