Myslipatukat

Reseptiyhteistyö: aija-valiolta

Myslipatukat

Reseptiyhteistyö: aija-valiolta

10 min

Nämä patukat käyvät sekä arjen valipalaksi että juhlien makeaksi tarjottavaksi.

Ainekset

1 dl
kaurahiutaleita
1 dl
mysliä
1 dl
riisi- tai vehnämuroja
1 dl
auringonkukansiemeniä
½ dl
sesaminsiemeniä
½ dl
gogi-marjoja (tai vaikka rusinoita)

Voiseos

50 g
Valio voita normaalisuolainen
2 rkl
hunajaa
1/2 luomuappelsiinin kuori
1 dl
intiaanisokeria
2 rkl
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Sekoita kaikki jyvät ja murot keskenään.
  2. Sulata voi kattilassa. Lisää raastettu appelsiinin kuori, hunaja, sokeri sekä siirappi, keitä hetki kunnes sokeri on kokanaan sulanut.
  3. Sekoita voiseos mysliseokseen. Painele seoksesta tiivis, matala kakku uunivuokaan.
  4. Paista 170°C noin 25 minuuttia.
  5. Pilko paloiksi. patukat säilyvät viileässä muutaman viikon.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Sinua saattaisi kiinnostaa myös