Natalia Salmelan satokausi-pyttipannu

Reseptiyhteistyö: Natalia Salmela

Natalia Salmelan satokausi-pyttipannu

Natalia Salmelan satokausi-pyttipannu

Reseptiyhteistyö Natalia Salmela

Natalia Salmelan satokausi-pyttipannu

Resepti valmistuu helposti Valio MiFu vegepihvit ja kasvikset kuutioimalla. Vaihtelua reseptiin saat vaihtamalla kasvikset aina sesongin mukaisiin vaihtoehtoihin.

2 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset2 Henkilölle

1 pkt
Valio MiFU® vegepihvi original
250 g
ruusukaalia
200 g
maissia
1 kpl
pieni kesäkurpitsa
1 rkl
voita paistamiseen
1 tl
suolaa
1 ripaus
mustapippuria
2 kpl
kananmunaa tarjoiluun

Ohje

  1. Huuhtele kasvikset. Leikkaa ruusukaaleista kannat ja halkaise isoimmat kerät puoliksi. Kuutio kesäkurpitsa ja Valio MiFU vegepihvit noin 1 x 1 cm kokoisiksi paloiksi.
  2. Kuumenna paistinpannulla voi ja lisää ruusukaalit, kypsennä noin 5 minuutin ajan. Lisää muut raaka-aineet ja kypsennä vielä noin 10 minuutin ajan tai kunnes kasvikset ovat pehmeät.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista kaksi kananmunaa ja tarjoile pyttipannun kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.