Nektariinikakku

Nektariinikakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Nektariinikakku

Nektariinikakku

Hedelmänpalat piristävät kuivakakkua. Nektariinin pariksi sopii maukas kardemumma. Tarjoile kuivakakku uudella tapaa vaniljakastikkeen kera. 

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta
3
kananmunaa
2 ½ dl
sokeria
3 ½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
kardemummaa
1 dl
mantelilastuja
100 g
1 dl
2 (200 g)
nektariinia tai aprikoosia paloiteltuna

Pinnalle

tomusokeria

Tarjoiluun

1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään
    Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään
  2. Sulata voi. Sekoita kerma voisulan joukkoon.
  3. Leikkaa nektariinit pieniksi kuutioiksi ja sekoita kuivien ainesten joukkoon. Lisää kuivat aineet vuorotellen kerma-voiseoksen ja nektariinikuutioiden kanssa muna-sokerivaahtoon.
  4. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun, 2 l:n tasapohjaiseen kakkuvuokaan. (Voit käyttää myös irtopohjavuokaa.)
  5. Paista 175 asteessa n. 40 min.
  6. Siirrä kakku hieman jäähtyneenä tarjoilulautaselle. Siivilöi jäähtyneen kakun pintaan tomusokeria. Tarjoa pehmeäksi vaahdoksi vatkatun vaniljakastikkeen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
306 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.