Neuvoksen juustoinen alkupala

Neuvoksen juustoinen alkupala

Juustoisella alkupalalautasella maistuu raikas salaatti, pähkinä ja balsamicokastike.

Ainekset4 annosta

4 annosta
salaattisekoitusta (esim. rucolaa, viinisuolaheinää, lehtisalaattia)
1 pkt (150 g)
Valio Salaneuvos® 17% viipaletta
tai Valio Mustaleima™ viipaleita
saksanpähkinöitä
valmista balsamicokastiketta , tummaa tai vaaleaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Huuhtele salaatinlehdet tarvittaessa ja kuivata. Leikkaa juustoviipaleet kolmioiksi. Asettele salaatinlehdet alkupalalautasille, nosta viipaleet päälle.
  2. Ripottele lautaselle pähkinöitä. Valuta päälle balsamicokastiketta. Rouhi pinnalle mustapippuria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
287 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
399 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)