Neuvoksen juustoinen alkupala

Neuvoksen juustoinen alkupala

15 min
helppo
287 kcal / 100g
0
0

Juustoisella alkupalalautasella maistuu raikas salaatti, pähkinä ja balsamicokastike.

Ainekset

4 annosta
salaattisekoitusta (esim. rucolaa, viinisuolaheinää, lehtisalaattia)
1 pkt (150 g)
saksanpähkinöitä
valmista balsamicokastiketta , tummaa tai vaaleaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Huuhtele salaatinlehdet tarvittaessa ja kuivata. Leikkaa juustoviipaleet kolmioiksi. Asettele salaatinlehdet alkupalalautasille, nosta viipaleet päälle.
  2. Ripottele lautaselle pähkinöitä. Valuta päälle balsamicokastiketta. Rouhi pinnalle mustapippuria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
287 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
24 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
399 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)