Nopea papupata ja mausteiset juustotikut

Reseptiyhteistyö: Leivontafoorumin kuukausikisa

Nopea papupata ja mausteiset juustotikut

Nopea papupata ja mausteiset juustotikut

Reseptiyhteistyö Leivontafoorumin kuukausikisa

Nopea papupata ja mausteiset juustotikut

Nopean papupadan kylkeen sopivat täydellisesti helpot juustotikut. Nauti näistä kahdesta yhdessä! http://mehukekkerit.net/

3 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset3 n. 3 annosta

Juustotikut

150 g
muutama levy lehtitaikinaa

Papupata

purkki kidneypapuja
puolikas purkki maissia
1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulin kynttä
purkki tomaattimurskaa
suolaa
öljyä

Ohje

  1. Juustotikut

  2. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen ja ota lehtitaikinalevyt hyvissä ajoin sulamaan. Leikkaa lehtitaikinalevyt noin 2cm levyisiksi tikuiksi. Kierrä tikut rullalle ja asettele riviin leivinpaperin päälle uuninpellille. Kun kaikki ovat rullalla, ripottele päälle puoli pussia Tex Mex -juustoraastetta ja paista uunin keskiosassa noin 7-10 minuuttia kunnes tikut ovat pinnaltaan rusehtavia ja juusto on sulanut kauniisti niiden päälle.
  3. Papupata

  4. Pilko sipuli ja valkosipulit ja kuullota ne pannulla. Heitä sekaan lävikön läpi huuhdellut kidneypavut ja maissit. Lisää joukkoon tomaattimurska ja jätä hautumaan. Loput juustoraasteesta voit sekoittaa papupataan, joka on valmis heti kun tikutkin ovat.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.