Olga Temosen kantarellipasteija

Reseptiyhteistyö: MasterChef

Olga Temosen kantarellipasteija

Olga Temosen kantarellipasteija

Reseptiyhteistyö MasterChef

Olga Temosen kantarellipasteija

Kahdeksannessa jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa ohjeiden mukaisesti voitaikina. Lisäksi kilpailijat valmistivat vapaavalintaiset täytteet suolaisiin ja makeisiin voitaikinaleivonnaisin.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Kantarellitäyte

4 dl Kantarelleja
1 kpl Salottisipuli
1 kpl Valkosipulinkynsi
1 kpl Kevätsipuli
1 rkl Kapriksia
2 rkl Voita
3 oksaa Timjamia
1 oksa Rakuunaa
1/2 ruukkua Persiljaa
1 cm Inkivääriä
1 dl Parmesania tai pecorinoa
2 tl Korianteria
1/2 kpl Chili, punainen
1 dl Valkoviiniä
Pippuri
Suola

Ohje

  1. Hienonna sipulit, chili ja persilja. Kuullota voissa pannulla. Lisää mausteet ja kantarellit. Kuullota vielä hetki. Kaada valkoviini ja lisää yrttien oksat. Anna hautua noin 5 minuuttia. Poista timjamin ja rakuunan oksat. Lisää raastettu juusto pannulle.
  2. Täytä voitaikinakiekot kantarellitäytteellä. Voitele kananmunalla ja paista voitaikina ohjeen mukaisesti.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.