Oliivipesto

Oliivipesto

Maukas ja monipuolinen oliivipesto sopii lisäkkeeksi niin keittoihin kuin pastan kastikkeeksi. Lisäksi se maistuu leivän ja salaattien kanssa.

Ainekset250 g

250 g
1 prk (120 g)
2 dl (kivettömiä)
vihreitä oliiveja
1 - 2
valkosipulin kynttä
¼ tl
cayennepippuria
1 tl
sitruunamehua
1 ruukku
basilikaa

Ohje

  1. Laita kaikki aineet monitoimikoneen kulhoon tai hienonna sauvasekottimella. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja sulje kannella.
  2. Anna lahjaksi tai tarjoa keiton lisäkkeenä, pastan kanssa, salaatissa tai leivän päällä.
Vinkki

Vinkki

Oliivipesto säilyy jääkaapissa n. 2 viikkoa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
2,2 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›