Oliivipesto

Oliivipesto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Oliivipesto

Maukas ja monipuolinen oliivipesto sopii lisäkkeeksi niin keittoihin kuin pastan kastikkeeksi. Lisäksi se maistuu leivän ja salaattien kanssa.

Valmistusaika

Työaika
5 min
Yhteensä
5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset250 g

250 g
1 prk (120 g)
2 dl (kivettömiä)
vihreitä oliiveja
1 - 2
valkosipulin kynttä
¼ tl
cayennepippuria
1 tl
sitruunamehua
1 ruukku
basilikaa

Ohje

  1. Laita kaikki aineet monitoimikoneen kulhoon tai hienonna sauvasekottimella. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja sulje kannella.
  2. Anna lahjaksi tai tarjoa keiton lisäkkeenä, pastan kanssa, salaatissa tai leivän päällä.
Vinkki

Vinkki

Oliivipesto säilyy jääkaapissa n. 2 viikkoa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
2,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›