Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
Kauden toiseksi viimeisessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valita itselleen tärkeä juhla ja kokata pidot kolmelle hengelle. Olli valmisti lampaan viulua, paahdettuja uunijuureksia, paistettua lehtikaalia, perunapyrettä, sipulipiirakkaa, pannacottaa ja aprikoosihilloa.
Lammas | |
---|---|
4 | porkkanaa |
2 | sipulia |
1 | palasternakka |
3 | valkosipulia |
1 | rosmariinipuska |
2 dl | punaviiniä |
suolaa | |
mustapippuria | |
oliiviöljyä | |
lehtikaalia | |
Perunapyre | |
6 | perunaa |
100 g | voita |
täysmaitoa | |
suolaa | |
Sipulipiirakka | |
125 g | voita |
3 dl | vehnäjauhoja |
40 g | parmesania |
1 rkl | vettä |
5 | salottisipulia |
100 g | voita |
2 dl | sokeria |
3 dl | vaaleaa balsamicoa |
4 kpl | kananmunan keltuaisia |
Kastike | |
1 | iso sipuli |
1 pussi | kuivattuja tatteja |
5 dl | riistalientä |
suolaa | |
1 | loraus konjakkia |
50 g | voita |
1 | loraus kuohukermaa |
pippuria | |
Pannacotta | |
2 dl | täysmaitoa |
2 dl | kuohukermaa |
2 | vaniljatankoa |
4 | liivatetta |
2 dl | sokeria |
6 | aprikoosia |
Cointreauta | |
1 dl | sokeria |
50 g | voita |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.