Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
Yhdeksännen jakson parhaan annoksen valmisti Olli, joka taiteili lautaselle misolla marinoitua ruijanpallasta, soijalla ja mirinillä maustettua pinaattia, miso beurre blanc -kastiketta ja friteerattua salottisipulia.
150 g | ruijanpallas file |
Miso Marinadi | |
---|---|
3 rkl | misoa |
3 rkl | tummaa ruokosokeria |
2 rkl | suolaa |
Soija mirin pinaatti | |
25 g | voita |
2 dl | pinaattia |
2 rkl | soijaa |
2 rkl | miriniä |
Miso Beurre Blanc | |
4 rkl | valkoviiniä |
4 rkl | valkoviinietikkaa |
1 rkl | misoa |
1 | salottisipuli |
180 g | voita |
suolaa maun mukaan | |
Friteerattu salottisipuli | |
1 | salottisipuli |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.