Ollin tartar ja palsternakkasipsi

Reseptiyhteistyö: MasterChef Suomi

Ollin tartar ja palsternakkasipsi

Ollin tartar ja palsternakkasipsi

Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi

Ollin tartar ja palsternakkasipsi

MasterChefin kolmas jakso käynnistyi pikatehtävällä, jossa valmistettiin tartar-annos 30 minuutissa. Olli valmisti tartarin ja palsternakkasipsin.

1 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Tartarpihvi

100 g
naudan paistia
1 ½ g
suolaa
mustapippuria myllystä
15 kpl
kapriksia
½
suolakurkkua
1 ripaus
savupaprikaa
1 rkl
tummaa balsamicoa
rakuunaa

Savustettu keltuainen

1
kananmunan keltuainen
savua
suolaa

Palsternakkasipsi

palsternakkaa
suolaa
öljyä frittaamiseen

Ohje

  1. Leikkaa liha ohueksi massaksi, leikkaa muu pieniksi paloiksi. Mausta seos reseptin aineilla.
  2. Erottele keltuainen pieneen kippoon ja savusta kevyesti.
  3. Leikkaa palsternakkaa mandoliinilla ohueksi ja paista rasvakeittimessä kullan ruskeaksi.
  4. Asettele lihamassa lautaselle muotin avulla. Lisää keltuainen keskelle ja sipsit sivuun. Ripottele muutama rakuuna annoksen päälle.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.