Ollin vaniljaiset kampasimpukat

Reseptiyhteistyö: MasterChef Suomi

Ollin vaniljaiset kampasimpukat

Ollin vaniljaiset kampasimpukat

Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi

Ollin vaniljaiset kampasimpukat

MasterChefin seitsemännen jakson painetehtävässä valmistettiin annokset tuomareiden valitsemista makupareista. Olli valmisti vaniljasta ja kampasimpukoista vaniljavoissa paistetuttuja kampasimpukoita, pikkelöityä kurkkua ja omenaa sekä mascarponea.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

3
kampasimpukkaa
100 g
voita
3
vaniljatankoa
1 dl
valkoviinietikkaa
2 dl
sokeria
3 dl
vettä
5
vanijatankoa
1
vihreä omena
1
kurkku
pikkeliliemi
1 dl
mascarponea
1
sitruunankuori
1
vaniljatanko

Ohje

  1. Tee pikkeliliemi sekoittamalla aineet kattilassa ja kiehauta. Jätä jäähtymään.
  2. Leikkaa kurkusta ja omenasta mandolinilla ohuita suikaleita ja laita pikkelöitymään.
  3. Sekoita vaniljatangot sulaneeseen voihin.
  4. Sekoita mascarpone, vanilja ja sitruuna. Jätä maustumaan.
  5. Paista kampasimpukat ruskistuneessa vaniljavoissa kuumalla pannulla.
  6. Kokoa annos.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.