Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g tuoreita herkkusieniä
- 1 pieni maustekurkku
- 1 hapahko omena
- 50 g purjoa
Kastike
-
1 prk (à 150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 tl Dijon-sinappia
- ripaus sokeria
Tarjoiluun
- 0 kg friseesalaattia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa puhdistetut herkkusienet ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi kurkku ja kuorittu omena. Hienonna purjo.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja nostele varovasti herkkusieni-omenaseoksen joukkoon.
- Levitä vihreää salaattia tarjoiluvadille ja lusikoi herkkusienisalaattia päälle. Koristele tuoreilla yrteillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
79 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
3,5 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- sokeria
- friseesalaattia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.