Omena-luumumalja

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Omena-luumumalja

Omena-luumumalja

Hedelmäisessä Omena-luumumaljassa maistuu lempeästi kaakao. Tämä on ehdoton syyskauden jälkiruoka.

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 dl
1 rkl
kaakaojauhetta , esim. Van Houten
1 rkl
sokeria
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa luumu-kaneli
200 g
tuoreita luumuja
2 (200 g)
hapahkoa omenaa

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Yhdistä kaakaojauhe ja sokeri. Lisää kermavaahtoon siivilän läpi. Sekoita joukkoon rahka.
  2. Poista luumuista kivet. Paloittele pieniksi kuutioiksi.
  3. Raasta omenat karkealla raastinterällä.
  4. Sekoita hedelmät rahkavaahtoon kevyesti nostellen.
  5. Tarjoa isosta tarjoilumaljasta tai annosmaljoista. Koristele halutessasi suklaarouheella, paahdetuilla manteleilla tai suklaarusinoilla.
Vinkki

Vinkki

Korvaa tuoreet luumut kuivatuilla, kivettömillä luumuilla. Saksi tai leikkaa veitsellä n. 10 luumua (80 g / 1 dl) pieniksi paloiksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›