Omena-luumumalja

Omena-luumumalja

15 min
helppo
169 kcal / 100g
0
0

Hedelmäisessä Omena-luumumaljassa maistuu lempeästi kaakao. Tämä on ehdoton syyskauden jälkiruoka.

Ainekset

6 annosta
2 dl
1 rkl
kaakaojauhetta , esim. Van Houten
1 rkl
sokeria
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa luumu-kaneli
200 g
tuoreita luumuja
2 (200 g)
hapahkoa omenaa

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Yhdistä kaakaojauhe ja sokeri. Lisää kermavaahtoon siivilän läpi. Sekoita joukkoon rahka.
  2. Poista luumuista kivet. Paloittele pieniksi kuutioiksi.
  3. Raasta omenat karkealla raastinterällä.
  4. Sekoita hedelmät rahkavaahtoon kevyesti nostellen.
  5. Tarjoa isosta tarjoilumaljasta tai annosmaljoista. Koristele halutessasi suklaarouheella, paahdetuilla manteleilla tai suklaarusinoilla.

Vinkki

Korvaa tuoreet luumut kuivatuilla, kivettömillä luumuilla. Saksi tai leikkaa veitsellä n. 10 luumua (80 g / 1 dl) pieniksi paloiksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
14 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)