Omena-luumumalja

Omena-luumumalja

Hedelmäisessä Omena-luumumaljassa maistuu lempeästi kaakao. Tämä on ehdoton syyskauden jälkiruoka.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 dl
1 rkl
kaakaojauhetta , esim. Van Houten
1 rkl
sokeria
1 prk (200 g)
200 g
tuoreita luumuja
2 (200 g)
hapahkoa omenaa

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Yhdistä kaakaojauhe ja sokeri. Lisää kermavaahtoon siivilän läpi. Sekoita joukkoon rahka.
  2. Poista luumuista kivet. Paloittele pieniksi kuutioiksi.
  3. Raasta omenat karkealla raastinterällä.
  4. Sekoita hedelmät rahkavaahtoon kevyesti nostellen.
  5. Tarjoa isosta tarjoilumaljasta tai annosmaljoista. Koristele halutessasi suklaarouheella, paahdetuilla manteleilla tai suklaarusinoilla.

Vinkki

Korvaa tuoreet luumut kuivatuilla, kivettömillä luumuilla. Saksi tai leikkaa veitsellä n. 10 luumua (80 g / 1 dl) pieniksi paloiksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
166 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›