Siirry sisältöön
Omena-puolukkakiisseli

Omena-puolukkakiisseli

Omenatäysmehu tuo uutta makua puolukkakiisseliin. Viimeistele kiisseli vaniljarahkalla.

Omena-puolukkakiisseli

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • n. 4 dl (200 g) puolukoita
  • 5 dl
    Valio omenatäysmehua
    Valio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
    Valio omenatäysmehu 1 l
  • 3 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • ½ dl perunajauhoja
  • 1 dl vettä

Tarjoiluun


Ohje

  1. Mittaa kattilaan puolukat, omenatäysmehu, vesi ja sokeri. Keitä n. 5 min.
  2. Nosta kattila levyltä. Sekoita perunajauhot 1 dl:aan vettä ja kaada ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen. Kuumenna sekoittaen, kunnes kuplahtaa.
  3. Kaada kiisseli jälkiruokamaljaan tai annoskulhoihin. Ripota pinnalle hiukan sokeria. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  4. Lusikoi ennen tarjoilua pinnalle vaniljarahkaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 83 kcal
Proteiini 1,2 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 1,2 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search