Omena-puolukkakiisseli

Omena-puolukkakiisseli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Omena-puolukkakiisseli

Omena-puolukkakiisseli

Omenatäysmehu tuo uutta makua puolukkakiisseliin. Viimeistele kiisseli vaniljarahkalla.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
200 g (n. 4 dl)
puolukoita
5 dl
3 dl
vettä
1 dl
sokeria
½ dl
perunajauhoja + 1 dl vettä

Tarjoiluun

1 prk (200 g)

Ohje

  1. Mittaa kattilaan puolukat, omenatäysmehu, vesi ja sokeri. Keitä n. 5 min.
  2. Nosta kattila levyltä. Sekoita perunajauhot 1 dl:aan vettä ja kaada ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen. Kuumenna sekoittaen, kunnes kuplahtaa.
  3. Kaada kiisseli jälkiruokamaljaan tai annoskulhoihin. Ripota pinnalle hiukan sokeria. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  4. Lusikoi ennen tarjoilua pinnalle vaniljarahkaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›