Omena-puolukkakiisseli

Omena-puolukkakiisseli

Omenatäysmehu tuo uutta makua puolukkakiisseliin. Viimeistele kiisseli vaniljarahkalla.

Ainekset6 annosta

6 annosta
200 g (n. 4 dl)
puolukoita
5 dl
3 dl
vettä
1 dl
sokeria
½ dl
perunajauhoja + 1 dl vettä

Tarjoiluun

1 prk (200 g)

Ohje

  1. Mittaa kattilaan puolukat, omenatäysmehu, vesi ja sokeri. Keitä n. 5 min.
  2. Nosta kattila levyltä. Sekoita perunajauhot 1 dl:aan vettä ja kaada ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen. Kuumenna sekoittaen, kunnes kuplahtaa.
  3. Kaada kiisseli jälkiruokamaljaan tai annoskulhoihin. Ripota pinnalle hiukan sokeria. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  4. Lusikoi ennen tarjoilua pinnalle vaniljarahkaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
82 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
5 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)