Paahdettu kikhernesalaatti

Paahdettu kikhernesalaatti
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Paahdettu kikhernesalaatti

Paahdettu kikhernesalaatti

Lämmin salaatti on ruokaisa ja sopii sellaisenaan kasvislounaaksi. Uunissa paahdetut kasvikset ja kikherneet viimeistellään vegenugeteilla, mehevällä hummuksella ja raikkaalla rucolalla.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
25 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
3
suippopaprikaa
2
punasipulia
250 g
miniluumutomaatteja
1 tlk (230 g)
esikeitettyjä kikherneitä valutettuina
1 pussi (28 g)
fajita-mausteseosta
2 rkl
oliiviöljyä

Lisäksi

1 pkt (230 g)
1 prk (n. 225 g)
hummusta esim. chilillä maustettua
rucolan lehtiä
2 rkl
sitruunamehua

Ohje

  1. Pilko paprikat ja punasipulit reiluiksi paloiksi. Laita kasvikset uunivuokaan.
  2. Sekoita kikherneiden joukkoon mausteseos ja öljy. Lisää vuokaan.
  3. Paista uunin ylätasolla 225 asteessa 15 min. Lisää vuokaan nugetit, jatka paistamista 10 min.
  4. Lisää paahdetun salaatin pinnalle hummusta ja rucolaa. Purista pinnalle sitruunan mehua ja tarjoile lämpimänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.