Paahdettu kurpitsa-kvinoasalaatti

Reseptiyhteistyö: Mari

Paahdettu kurpitsa-kvinoasalaatti

Reseptiyhteistyö: Mari

30 min

Paahdettu, pähkinäinen ja makeahko kurpitsa yhdessä kvinoan ja salaattijuuston kanssa tekee tästä salaatista maistuvan, puhumattakaan väriloistosta. Kaamosruokaa parhaimmillaan!

Ainekset

2 ½ dl
kvinoaa
1 kpl
kasvisliemikuutiota
mustapippuria
2 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
myskikurpitsa
180 g
1 nippu
villirucolaa
1 nippu
vuonankaalia
1 kpl
punasipulia
200 g

Ohje

  1. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä.
  2. Kuori kurpitsa, poista siemenet ja paloittele se sopiviksi kuutioiksi.
  3. Levitä kurpitsakuutiot uunipellille ja pirskota päälle oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.
  4. Paahda 250 asteessa noin 10-15 minuuttia tai kunnes kurpitsa on saanut paahteista pintaa ja on pehmeää.
  5. Hienonna punasipuli pieneksi.
  6. Yhdistä salaatiksi kvinoa, sipuli, murennettu Viola salaattijuusto, rucola, vuonankaali ja paahdetut kurpitsat.
  7. Tarjoa valmiin Valio dippi & kastke jogurtin kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö