Paahdettu paprikadippi

Paahdettu paprikadippi

Uunissa paahdetut paprikat ja chilit maistuvat mehevän täyteläiselle ja pehmeälle. Niistä valmistat vaivattomasti herkullisen tahnan meze-pöytään tai levitteeksi leivälle.

20 min
keskitaso
57 kcal / 100g
0
0

Ainekset400 g

400 g

Paahdettu paprikadippi

2
paprikaa
2
chiliä
2 ½ rkl
limetin mehua
½ tl
juustokuminaa
1 tl
suolaa
½ pkt (à 250 g)

Ohje

  1. Paahdettu paprikadippi

  2. Leikkaa paprikat ja chilit kahtia, poista siemenet. Laita leivinpaperille uunipellille leikkuupinta alaspäin. Paahda grillivastuksen alla n. 10 min tai kunnes paprikoiden ja chilien kuoret mustuvat kauttaaltaan.
  3. Anna jäähtyä hetki, irrota kuoret. Soseuta paprikat ja chilit. Mausta. Sekoita lopuksi murennettu kotijuusto dipin joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
57 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g
Kalsium
118 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)