Paahdettu paprikadippi

Paahdettu paprikadippi
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Paahdettu paprikadippi

Paahdettu paprikadippi

Uunissa paahdetut paprikat ja chilit maistuvat mehevän täyteläiselle ja pehmeälle. Niistä valmistat vaivattomasti herkullisen tahnan meze-pöytään tai levitteeksi leivälle.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset400 g

400 g

Paahdettu paprikadippi

2
paprikaa
2
chiliä
2 ½ rkl
limetin mehua
½ tl
juustokuminaa
1 tl
suolaa
½ pkt (à 250 g)

Ohje

  1. Paahdettu paprikadippi

  2. Leikkaa paprikat ja chilit kahtia, poista siemenet. Laita leivinpaperille uunipellille leikkuupinta alaspäin. Paahda grillivastuksen alla n. 10 min tai kunnes paprikoiden ja chilien kuoret mustuvat kauttaaltaan.
  3. Anna jäähtyä hetki, irrota kuoret. Soseuta paprikat ja chilit. Mausta. Sekoita lopuksi murennettu kotijuusto dipin joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
57 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›