Paahdettu parsa

Reseptiyhteistyö: kesaruokaa-juustoista

Paahdettu parsa

Reseptiyhteistyö: kesaruokaa-juustoista

10 min

Paahdettu ja juustokuorrutettu parsa on kesän herkullisin, hienostunein, helpoin ja nopein kasvisruoka. Tarjoa paahdetut parsat lisäkkeenä, alkupalana tai sellaisenaan lounaana.

Ainekset

20 kpl
(1 nippu) vihreää parsaa
2 rkl
oliiviöljyä
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
1 dl
Valio pastajuusto raaste

Ohje

  1. Kuori parsat ohuelti nupusta alapäin, jos ne ovat kovin paksuja. Ohuet parsat voi jättää kuorimatta.
  2. Aseta parsat uunivuokaan. Pirskota päälle oliiviöljy, mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle pastajuusto.
  3. Paahda 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa alkuruokana tai grilliruokien lisäkkeenä.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö