Päärynä-kinuski panna cotta

Päärynä-kinuski panna cotta

3 h 45 min
helppo
151 kcal / 100g
5
1

Päärynä-kinuskijogurtti antaa mainion makunsa panna cotalle. Jäähdytä kerma-maitoseosta hetkisen ennenkuin lisäät jogurtin sen joukkoon. Vadelmat tai päärynäkuutiot sekä kimaltava fariinisokeri viimeistelevät jälkiruoan.

Ainekset

6 annosta
2
liivatelehteä
2 dl
2 dl
½ dl
fariinisokeria
½ tl
vaniljasokeria
2 dl

Päälle

2 dl
kotimaisia vadelmia tai muita marjoja tai päärynäkuutioita
fariinisokeria

Annosmäärä

6 annosta

Ohje

  1. Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
  2. Yhdistä kerma, maito ja fariinisokeri kattilassa.
  3. Kiehauta. Valuta liivatteista vesi. Lisää liivatteet kattilaan kerma-maidon joukkoon. Kuumenna ja sekoita kunnes ne sulavat. Nosta levyltä ja anna jäähtyä n. 3 min.
  4. Lisää vaniljasokeri ja jogurtti. Sekoita tasaiseksi.
  5. Jaa seos pieniin juomalaseihin. Peitä. Anna hyytyä jääkaapissa 3 - 4 t. Lisää päälle marjoja tai kuutioitua päärynää juuri ennen tarjoilua. Ripota pinnalle fariinisokeria.
  6. Tarjoa jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
151 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)