Päärynä-kinuski panna cotta

Päärynä-kinuski panna cotta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Päärynä-kinuski panna cotta

Päärynä-kinuski panna cotta

Päärynä-kinuskijogurtti antaa mainion makunsa panna cotalle. Jäähdytä kerma-maitoseosta hetkisen ennenkuin lisäät jogurtin sen joukkoon. Vadelmat tai päärynäkuutiot sekä kimaltava fariinisokeri viimeistelevät jälkiruoan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
hyydytys
3 h 30 min
Yhteensä
3 h 45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2
liivatelehteä
2 dl
2 dl
½ dl
fariinisokeria
½ tl
vaniljasokeria
2 dl

Päälle

2 dl
kotimaisia vadelmia tai muita marjoja tai päärynäkuutioita
fariinisokeria

Ohje

  1. Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
  2. Yhdistä kerma, maito ja fariinisokeri kattilassa.
  3. Kiehauta. Valuta liivatteista vesi. Lisää liivatteet kattilaan kerma-maidon joukkoon. Kuumenna ja sekoita kunnes ne sulavat. Nosta levyltä ja anna jäähtyä n. 3 min.
  4. Lisää vaniljasokeri ja jogurtti. Sekoita tasaiseksi.
  5. Jaa seos pieniin juomalaseihin. Peitä. Anna hyytyä jääkaapissa 3 - 4 t. Lisää päälle marjoja tai kuutioitua päärynää juuri ennen tarjoilua. Ripota pinnalle fariinisokeria.
  6. Tarjoa jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
151 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›