Päärynä-kinuski panna cotta

Päärynä-kinuski panna cotta

Päärynä-kinuskijogurtti antaa mainion makunsa panna cotalle. Jäähdytä kerma-maitoseosta hetkisen ennenkuin lisäät jogurtin sen joukkoon. Vadelmat tai päärynäkuutiot sekä kimaltava fariinisokeri viimeistelevät jälkiruoan.

3 h 45 min
helppo
151 kcal / 100g
5
1

Ainekset6 annosta

6 annosta
2
liivatelehteä
2 dl
2 dl
½ dl
fariinisokeria
½ tl
vaniljasokeria
2 dl

Päälle

2 dl
kotimaisia vadelmia tai muita marjoja tai päärynäkuutioita
fariinisokeria

Ohje

  1. Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
  2. Yhdistä kerma, maito ja fariinisokeri kattilassa.
  3. Kiehauta. Valuta liivatteista vesi. Lisää liivatteet kattilaan kerma-maidon joukkoon. Kuumenna ja sekoita kunnes ne sulavat. Nosta levyltä ja anna jäähtyä n. 3 min.
  4. Lisää vaniljasokeri ja jogurtti. Sekoita tasaiseksi.
  5. Jaa seos pieniin juomalaseihin. Peitä. Anna hyytyä jääkaapissa 3 - 4 t. Lisää päälle marjoja tai kuutioitua päärynää juuri ennen tarjoilua. Ripota pinnalle fariinisokeria.
  6. Tarjoa jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
151 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)