Päärynäpannukakut

Päärynäpannukakut
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Päärynäpannukakut

Päärynäpannukakut

Päärynäpannukakkureseptissä yhdistyy monta suosikkivälipalan ominaisuutta: tarvittavat aineet voi varata jo etukäteen kaappiin odottamaan, resepti on helppo ja nopea valmistaa ja se maistuu myös perheen pienemmille. Tarjoa pannukakut omena- tai päärynäsoseen kanssa tai lisukkeena voi olla vaikka suomalaisia marjoja.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset10 pannukakkua

10 pannukakkua
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
1
kananmuna
1 prk (125 g)
makeuttamatonta päärynäsosetta
1 dl
1 rkl

Tarjoiluun

hedelmäsosetta , päärynä tai omena

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää muna, päärynäsose ja maitorahka. Sekoita tasaiseksi.
  2. Paista taikinasta lettupannulla paksuhkoja pannukakkuja Oivariini rasvassa.
  3. Tarjoa omena- tai päärynäsoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›