Päärynäpannukakut

Päärynäpannukakut

20 min
helppo
189 kcal / 100g
1
1

Päärynäpannukakkureseptissä yhdistyy monta suosikkivälipalan ominaisuutta: tarvittavat aineet voi varata jo etukäteen kaappiin odottamaan, resepti on helppo ja nopea valmistaa ja se maistuu myös perheen pienemmille. Tarjoa pannukakut omena- tai päärynäsoseen kanssa tai lisukkeena voi olla vaikka suomalaisia marjoja.

Ainekset

10 pannukakkua
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
1
kananmuna
1 prk (215 g)
1 rkl

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää muna ja rahkavälipala. Sekoita tasaiseksi.
  2. Paista taikinasta lettupannulla paksuhkoja pannukakkuja Oivariini rasvassa.
  3. Tarjoa omena- tai päärynäsoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
5 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
180 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (1)

Nimetön2.12.2015 kello 15:42
Tosi hyviä! :)