Siirry sisältöön
Päärynärahka

Päärynärahka

Kypsät ja mehukkaat päärynät kietoutuvat kuohukerman ja maitorahkan pehmeään syleilyyn tässä jälkiruoassa.

Päärynärahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 kypsää päärynää
  • 250 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio maitorahka 500 g laktoositon
  • ½ tl jauhettua inkivääriä
  • 2 tl vaniljasokeria
  • ½ dl sokeria
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 1 l laktoositon, luomu

Ohje

  1. Leikkaa kuoritut päärynät pieniksi kuutioiksi. Yhdistä ainekset, lisää lopuksi vaahdotettu kerma.
  2. Tarkista makeus. Jaa annoskulhoihin ja ripota halutessasi päälle hiukan inkivääriä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 122 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 10,2 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search