Päärynärosca

Päärynärosca

Caipirosca drinkki toimi tämän raikkaan juomareseptin alkulähteenä. Lasin pohjalle murskattu lime ja päälle sohjoksi jäädytettyä päärynämehujuomaa. Onnistuu myös nopeasti jääpaloilla tai -murskalla valmistettuna.

2 h 5 min
helppo
4 kcal / 100g
1
1

Ainekset4 annosta

4 annosta

Ohje

  1. Laita mehujuoma pakastimeen. Anna sen jäätyä osittain eli niin, että saat siitä lusikalla sekoitettua sohjoa. Siihen menee 2-3 tuntia. Sekoita kerran pakastamisen aikana.
  2. Pese lime lämpimällä vedellä. Leikkaa lohkoiksi ja jaa neljän lasin pohjalle. Painele lohkoja lasin pohjalla esim. lusikanpesällä niin, että mehu irtoaa lohkoista. Jos haluat alkoholia sisältävän drinkin, lisää limelohkojen joukkoon 2 - 4 cl vodkaa.
  3. Lisää laseihin mehusohjo. Sekoita.
  4. Päärynärosca jääpaloilla tai -murskalla

  5. Käsittele limelohkot kuten edellä. Täytä lasit jääpaloilla tai -murskalla. Kaada päälle mehujuoma.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
4 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
2 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)