Päärynärosca

Päärynärosca
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Päärynärosca

Päärynärosca

Caipirosca drinkki toimi tämän raikkaan juomareseptin alkulähteenä. Lasin pohjalle murskattu lime ja päälle sohjoksi jäädytettyä päärynämehujuomaa. Onnistuu myös nopeasti jääpaloilla tai -murskalla valmistettuna.

Valmistusaika

Työaika
5 min
pakastimessa
2 h
Yhteensä
2 h 5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Ohje

  1. Laita mehujuoma pakastimeen. Anna sen jäätyä osittain eli niin, että saat siitä lusikalla sekoitettua sohjoa. Siihen menee 2-3 tuntia. Sekoita kerran pakastamisen aikana.
  2. Pese lime lämpimällä vedellä. Leikkaa lohkoiksi ja jaa neljän lasin pohjalle. Painele lohkoja lasin pohjalla esim. lusikanpesällä niin, että mehu irtoaa lohkoista. Jos haluat alkoholia sisältävän drinkin, lisää limelohkojen joukkoon 2 - 4 cl vodkaa.
  3. Lisää laseihin mehusohjo. Sekoita.
  4. Päärynärosca jääpaloilla tai -murskalla

  5. Käsittele limelohkot kuten edellä. Täytä lasit jääpaloilla tai -murskalla. Kaada päälle mehujuoma.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
4 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›