Siirry sisältöön
Päärynärosca

Päärynärosca

Caipirosca drinkki toimi tämän raikkaan juomareseptin alkulähteenä. Lasin pohjalle murskattu lime ja päälle sohjoksi jäädytettyä päärynämehujuomaa. Onnistuu myös nopeasti jääpaloilla tai -murskalla valmistettuna.

Päärynärosca

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Laita mehujuoma pakastimeen. Anna sen jäätyä osittain eli niin, että saat siitä lusikalla sekoitettua sohjoa. Siihen menee 2-3 tuntia. Sekoita kerran pakastamisen aikana.
  2. Pese lime lämpimällä vedellä. Leikkaa lohkoiksi ja jaa neljän lasin pohjalle. Painele lohkoja lasin pohjalla esim. lusikanpesällä niin, että mehu irtoaa lohkoista. Jos haluat alkoholia sisältävän drinkin, lisää limelohkojen joukkoon 2 - 4 cl vodkaa.
  3. Lisää laseihin mehusohjo. Sekoita.

Päärynärosca jääpaloilla tai -murskalla

  1. Käsittele limelohkot kuten edellä. Täytä lasit jääpaloilla tai -murskalla. Kaada päälle mehujuoma.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 7 kcal
Proteiini 0,1 g
Hiilihydraatti 0,6 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • vodkaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search