
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g voitaikinaa
- 100 g (1 dl) aprikoosimarmeladia
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa appelsiiniValio maustettu rahka appelsiini sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 1 kananmuna voiteluun
Pinnalle
- 0 kg suklaamunia sulatettuna
- ½ dl mantelilastuja paahdettuna
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Sulata voitaikina levyt ja leikkaa ne puoliksi 10 neliönmuotoiseen palaan.
- Lusikoi tai pursota aprikoosimarmeladia taikinaneliöiden keskelle. Lusikoi marmeladin päälle rahka.
- Taittele taikinan kulmat yhteen ja käännä torttu saumat alaspäin pellille leivinpaperin päälle. Muotoile pyöreäksi. Leikkaa saksilla 6 viiltoa reunoihin niin että muodostuu kukkakuvio.
- Voitele kananmunalla. Paista n. 15 min.
- Sulata suklaamunat mikorssa tai vesihauteessa ja valuta sulaa suklaata torttukukkien päälle hennoiksi viivoiksi. Viimeistele mantelilastuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
325 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
24,7 g
Rasva
22,2 g
Tyydyttynyt rasva
10,9 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suklaamunia