Pähkinäinen kalakastike

Pähkinäinen kalakastike

Suolapähkinät tuovat maustettuun merelliseen kastikkeeseen kaivattuasuolaista rapsakkuutta.

25 min
keskitaso
125 kcal / 100g
1

Ainekset5 annosta

5 annosta
500 g
nahatonta kalafileetä
1 rkl
tuoretta inkivääriä
1
punainen chilipalko
2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
basilikaa
2 rkl
fariinisokeria
1
kalaliemikuutio
3 dl
vettä + 3 rkl vehnäjauhoja
200 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 prk (150 g )
1 dl
suolapähkinöitä
1 rkl
thaibasilikaa

Ohje

  1. Kuutioi kala. Laita kalapalat wokkipannulle tai kattilaan.
  2. Lisää joukkoon raastettu inkivääri, pilkottu chilipalko, sitruunamehu ja fariinisokeri.
  3. Murenna kalaliemikuutio veteen sekä sekoita joukkoon vehnäjauhot. Kaada seos pannulle ja sekoita varovasti. Keitä miedolla lämmöllä kypsäksi.
  4. Lisää joukkoon sulaneet ja valutetut katkaravut ja crème fraîche. Kuumenna, älä keitä. Viimeistele suolapähkinöillä ja thaibasilikalla.
  5. Tarjoa currylla maustetun riisin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›