Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni100°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohjat
- 2 valkuaista
- 1 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 50 g pähkinärouheista maitosuklaata
Täyte
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0 kg hedelmiä viipaloituna (esim. kiivi, aprikoosi,
Jaa resepti
Ohje
- Käytä valmistuksessa puhdasta ja kuivaa lasi- tai teräskulhoa.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeri pienissä erissä, vatkaa koko ajan. Kun seos on kiiltävää ja kuohkeaa, sekoita joukkoon vaniljasokeri ja karkeaksi rouheeksi hienonnettu suklaa.
- Tee kahden lusikan avulla uunipellille leivinpaperille pieniä (halkaisija n. 8 cm) kuppeja, joissa reunat nousevat korkeammalle kuin keskiosa.
- Paista 100 asteessa n. 1 tunti 20 min.
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Täytä marenkikupit juuri ennen tarjoilua, etteivät ne sitkisty. Koristele hedelmäviipaleilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
328 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
28,2 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hedelmiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.