
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g kalafileitä, esim. ahven, kuha, siika tai kirjolohi
- 0 kg suolaa
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Raejuusto-hernesalsa
- 1 pussi (200 g) herneitä
- ½ (200 g) kurkkua
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
- ½ tl sitruunapippuria
- 1 rkl limettimehua
- ½ dl tilliä tai ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin salsa: Sekoita sulatetut herneet, pieniksi kuutioiksi leikattu kurkku ja valutettu raejuusto. Mausta.
- Ruskista Oivariini pannulla kauniin vaalean ruskeaksi. Lisää kalafileitä pannulle paistumaan nahkapuoli alaspäin (täytä kerrallaan korkeintaan 2/3 pannun pinta-alasta).
- Paista kalafileet kypsiksi kummaltakin puolelta. Ripota fileille suolaa. Pidä paistetut kalat lämpiminä esim. folion alla.
- Tarjoa kala raejuusto-hernesalsan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
98 kcal
Proteiini
12,8 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- Valio Oivariini® juoksevaa