Paistettu kala & raejuusto-hernesalsa

Paistettu kala & raejuusto-hernesalsa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Paistettu kala & raejuusto-hernesalsa

Paistettu kala & raejuusto-hernesalsa

Kala on aitoa kesäruokaa. Se on terveellistä, kevyttä, maukasta ja nopeasti kypsyvää, ja maistuu erityisen herkulliselta uusien perunoiden kanssa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 600 g
kalafileitä , esim. ahvenia, kuhaa, siikaa tai kirjolohta
suolaa

Paistamiseen

Raejuusto-hernesalsa

1 pussi (200 g)
herneitä
½ (200 g)
kurkkua
1 prk (200 g)
½ tl
sitruunapippuria
1 rkl
limettimehua
½ dl
tilliä tai ruohosipulia

Ohje

  1. Valmista ensin salsa: Sekoita sulatetut herneet, pieniksi kuutioiksi leikattu kurkku ja valutettu raejuusto. Mausta.
  2. Ruskista Oivariini pannulla kauniin vaalean ruskeaksi. Lisää kalafileitä pannulle paistumaan nahkapuoli alaspäin (täytä kerrallaan korkeintaan 2/3 pannun pinta-alasta).
  3. Paista kalafileet kypsiksi kummaltakin puolelta. Ripota fileille suolaa. Pidä paistetut kalat lämpiminä esim. folion alla.
  4. Tarjoa kala raejuusto-hernesalsan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
77 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›