
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
13 h
Yhteensä
13 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni170°C
Arvostele
4.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 175 g pipareita
Täyte
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa appelsiiniValio maustettu rahka appelsiini sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
1 prk (2,5 dl)
Valio kinuskikermaaValio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
- 2 rkl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 4 kananmunaa
- 2 rkl maissitärkkelystä
Pinnalle
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 rkl vaniljasokeria
- 0 kg nonparelleja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi. Murskaa piparit ja sekoita joukkoon voisula. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 23 cm) pohjan ja reunan väliin. Painele pipariseos vuoan pohjalle ja reunoille.
- Vatkaa täytteen ainekset tasaiseksi. Kaada täyte keksipohjan päälle.
- Kypsennä uunin alaosassa 170 asteessa n. 60 min, kunnes kakku on vain aavistuksen hyllyvä keskeltä.
- Anna kakun jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja siirrä sitten peitettynä jääkaappiin. Irrota kakku vuoasta vasta täysin kylmänä. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
- Viimeistele kakun pinta halutessasi vaniljasokerilla maustetulla kermavaahdolla ja nonparelleilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
273 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
19,9 g
Rasva
19,2 g
Tyydyttynyt rasva
10,9 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- nonparelleja