Piparinen pohja ja raikkaan appelsiininen täyte ovat onnistuneen jouluisen paistetun juustokakun avaimet. Paista juustokakku jo etukäteen ja anna sen jäähtyä rauhassa, tällöin kakun rakenne ja maku ovat parhaimmillaan tarjoilutilanteessa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
Pohja | |
---|---|
75 g | |
175 g | pipareita |
Täyte | |
2 rasiaa (à 200 g) | |
2 prk (à 200 g) | |
1 prk (2,5 dl) | |
2 rkl | sokeria |
1 rkl | vaniljasokeria |
4 | kananmunaa |
2 rkl | maissitärkkelystä |
Pinnalle | |
2 dl | |
1 rkl | vaniljasokeria |
nonparelleja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.