Piparinen pohja ja raikkaan appelsiininen täyte ovat onnistuneen jouluisen paistetun juustokakun avaimet. Paista juustokakku jo etukäteen ja anna sen jäähtyä rauhassa, tällöin kakun rakenne ja maku ovat parhaimmillaan tarjoilutilanteessa.
Pohja | |
---|---|
75 g | |
175 g | pipareita |
Täyte | |
2 rasiaa (à 200 g) | |
2 prk (à 200 g) | |
1 prk (2,5 dl) | |
2 rkl | sokeria |
1 rkl | vaniljasokeria |
4 | kananmunaa |
2 rkl | maissitärkkelystä |
Pinnalle | |
2 dl | |
1 rkl | vaniljasokeria |
nonparelleja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.