Paistetut tortillat

Reseptiyhteistyö: koskenlaskija-reseptit

Paistetut tortillat

Reseptiyhteistyö: koskenlaskija-reseptit

30 min

Nopea ja helppo snackruoka jonka voit täyttää lempiherkuillasi, tai keksi uusia jännittäviä makuyhdistelmiä. Luoja: Soul Kitchen http://soulkitchensoul.blogspot.fi/

Ainekset

4 kpl
Tortillalettu
3 kpl
Broilerin grillattu koipi
1 tlk
Musta papu
150 g
Valio Koskenlaskija® murennettu sulatejuusto
1 kpl
Mozzarella pallo kuutioina
Chilitahna

Ohje

  1. Revi haarukalla broilerin koivet suikaleiksi. Valuta tölkkipavut. Levitä chilitahnaa ohuesti koko tortillaletulle ja asettele broilerin paloja, papuja sekä juustoja toiselle puolelle lettua puolikuun muotoon, pieni kourallinen jokaista täytettä. Jätä reunoille vähän tilaa ettei täyte valu ulos paistaessa. Käännä letun toinen puolisko täytteiden päälle ja paista kuivalla pannulla niin että täyte lämpenee, tortillalettu rapeutuu ja juusto sulaa, pari minuuttia per puoli. Painele tortlllaa kasaan lastan avulla paiston aikana.
  2. Tarjoile lämpimänä salaatin, tomaattisalsan tai guacamolen kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö