Palak Mifu

Palak Mifu

20 min
keskitaso
68 kcal / 100g
5
1

Syvänvihreä intialainen pinaatticurry on maukas, nopea ja terveellinen arkiruoka. Mifu tuo curryyn ruokaisuutta. Halutessasi voit pehmentää curryn makua tilkalla ruokakermaa.

Ainekset

4 annosta
250 g
lehtipinaattia
1 ½ dl
vettä
2 rkl
1 pkt (330 g)
1
sipuli
3 - 4
valkosipulin kynttä
pala (n. 2 cm)
inkivääriä
1 tl
garam masala -maustesekoitusta
½ tl
juustokuminaa
½ tl
suolaa
1 dl

Ohje

  1. Soseuta pinaatti ja vesi sauvasekoittimella tai blenderissä.
  2. Kuori ja hienonna sipulit ja inkivääri.
  3. Kuumenna voi pannussa. Ruskista Mifu. Lisää joukkoon sipulit, inkivääri ja mausteet. Kuullota.
  4. Lisää pinaattisose, anna kiehahtaa. Viimeistele halutessasi ruokakermalla.
  5. Tarjoa riisin ja naan-leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
4 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (1)

Peltzi 18.5.2017 kello 11:57
Lisäsin itse vielä suomalaista kotijuustoa sekaan ja toimi ku rasvattu :). Erittäin namski ja täyttävä.