
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g lehtipinaattia
- 1½ dl vettä
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 pkt (330 g)
Valio MiFU® ruokaraetta OriginalValio MiFU® ruokarakeet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa…
- 1 sipuli
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 1 pala (n. 2 cm) inkivääriä
- 1 tl garam masala -maustesekoitusta
- ½ tl juustokuminaa
- ½ tl suolaa
-
1 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
Jaa resepti
Ohje
- Soseuta pinaatti ja vesi sauvasekoittimella tai blenderissä.
- Kuori ja hienonna sipulit ja inkivääri.
- Kuumenna voi pannussa. Ruskista Mifu. Lisää joukkoon sipulit, inkivääri ja mausteet. Kuullota.
- Lisää pinaattisose, anna kiehahtaa. Viimeistele halutessasi ruokakermalla.
- Tarjoa riisin ja naan-leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
69 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
1,7 g
Rasva
4,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa