Palak Mifu

Palak Mifu

Syvänvihreä intialainen pinaatticurry on maukas, nopea ja terveellinen arkiruoka. Mifu tuo curryyn ruokaisuutta. Halutessasi voit pehmentää curryn makua tilkalla ruokakermaa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
lehtipinaattia
1 ½ dl
vettä
2 rkl
1 pkt (330 g)
1
sipuli
3 - 4
valkosipulin kynttä
pala (n. 2 cm)
inkivääriä
1 tl
garam masala -maustesekoitusta
½ tl
juustokuminaa
½ tl
suolaa
1 dl

Ohje

  1. Soseuta pinaatti ja vesi sauvasekoittimella tai blenderissä.
  2. Kuori ja hienonna sipulit ja inkivääri.
  3. Kuumenna voi pannussa. Ruskista Mifu. Lisää joukkoon sipulit, inkivääri ja mausteet. Kuullota.
  4. Lisää pinaattisose, anna kiehahtaa. Viimeistele halutessasi ruokakermalla.
  5. Tarjoa riisin ja naan-leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)