Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g pakasteparsakaalia
- 200 g palsternakkaa
- 1 iso sipuli
- 1 l vettä
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1 tl suolaa
- ripaus jauhettua valkopippuria
- 2 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
Piparjuuri-crème fraîche
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 1½ tl piparjuuritahnaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 tl sokeria
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä paloitellut parsakaali, palsternakka ja sipuli vedessä kannen alla kypsiksi.
- Hienonna sauvasekoittimella.
- Siirrä kattila takaisin liedelle. Lisää sulatejuusto paloina. Sekoittele ja kuumenna. Kuohkeuta keitto vielä sauvasekoittimella.
- Mausta.
- Sekoita crème fraîchen joukkoon mausteet. Lisää seosta keittoannosten pinnalle.
- Tarjoa alkukeittona (6 annosta) tai pääruokakeittona (4 annosta) tai shottilaseissa osana buffet-pöytää (10 - 15 pientä annosta).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
64 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua valkopippuria
- mustapippuria myllystä
- suolaa