Palsternakkapyree

Palsternakkapyree
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Palsternakkapyree

Palsternakkapyree

Kokeile palsternakkapyreetä perinteisen perunasoseen sijaan liharuokien lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 (300 g)
jauhoista perunaa
400 g
palsternakkaa
5 dl
50 g
¾ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuori perunat ja palsternakka. Kuutioi ja lisää hiljalleen kiehuvaan maitoon (liesi puoliteholla). Keitä kypsiksi. Kaada keitinliemi pois. Soseuta sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää voi ja suola.
  2. Tarjoa esim. paistetun lohen, hirvi- tai paahtopaistin tai lampaanlihan kanssa.
Vinkki

Vinkki

Käytä keitinliemi esim. sämpylä- tai leipätaikinaan.
Lisukkeeksi
Hirven paisti
1 h 45 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›