Palsternakkapyree

Palsternakkapyree

Kokeile palsternakkapyreetä perinteisen perunasoseen sijaan liharuokien lisäkkeenä.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 (300 g)
jauhoista perunaa
400 g
palsternakkaa
5 dl
50 g
¾ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuori perunat ja palsternakka. Kuutioi ja lisää hiljalleen kiehuvaan maitoon (liesi puoliteholla). Keitä kypsiksi. Kaada keitinliemi pois. Soseuta sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää voi ja suola.
  2. Tarjoa esim. paistetun lohen, hirvi- tai paahtopaistin tai lampaanlihan kanssa.
Vinkki

Vinkki

Käytä keitinliemi esim. sämpylä- tai leipätaikinaan.
Lisukkeeksi
Hirven paisti
1 h 45 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›