Paneroitu kotijuusto on täyteläinen jälkiruoka, jonka kanssa kannattaa tarjota raikkaita tuoreita marjoja. Panko-korppujauhoilla saat juustolle erityisen rapean ja maukkaan pinnan, mutta tavalliset korppujauhot sopivat kotijuuston paneroimiseen myös.
1 pkt (250 g) | |
½ dl | vehnäjauhoja |
1 | kananmuna |
½ dl | korppujauhoja tai 0.5 dlpanko-korppujauhoja |
½ tl | vaniljasokeria tai -jauhetta |
½ dl | |
Mansikkasalsa | |
---|---|
250 g | mansikoita |
2 rkl | sokeria |
½ dl | basilikaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.