Paneroitu kotijuusto & mansikkasalsa

Paneroitu kotijuusto & mansikkasalsa
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Paneroitu kotijuusto & mansikkasalsa

Paneroitu kotijuusto & mansikkasalsa

Paneroitu kotijuusto on täyteläinen jälkiruoka, jonka kanssa kannattaa tarjota raikkaita tuoreita marjoja. Panko-korppujauhoilla saat juustolle erityisen rapean ja maukkaan pinnan, mutta tavalliset korppujauhot sopivat kotijuuston paneroimiseen myös.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (250 g)
½ dl
vehnäjauhoja
1
kananmuna
½ dl
korppujauhoja

tai 0.5 dlpanko-korppujauhoja
½ tl
vaniljasokeria tai -jauhetta
½ dl

Mansikkasalsa

250 g
mansikoita
2 rkl
sokeria
½ dl
basilikaa

Ohje

  1. Aloita valmistamalla mansikkasalsa: Paloittele mansikat kulhoon. Ripottele päälle sokeri ja anna mehustua hetki. Valuta. Hienonna basilika ja lisää joukkoon.
  2. Leikkaa kotijuusto n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Pyörittele ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi vaniljasokerilla maustetuissa korppujauhoissa.
  3. Paista Oivariini rasvassa pannulla molemmin puolin, kunnes rapeita.
  4. Tarjoa heti jälkiruokana mansikkasalsan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›