Paneroitu kotijuusto & mansikkasalsa

Paneroitu kotijuusto & mansikkasalsa
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Paneroitu kotijuusto & mansikkasalsa

Paneroitu kotijuusto & mansikkasalsa

Paneroitu kotijuusto on täyteläinen jälkiruoka, jonka kanssa kannattaa tarjota raikkaita tuoreita marjoja. Panko-korppujauhoilla saat juustolle erityisen rapean ja maukkaan pinnan, mutta tavalliset korppujauhot sopivat kotijuuston paneroimiseen myös.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (250 g)
½ dl
vehnäjauhoja
1
kananmuna
½ dl
korppujauhoja

tai 0.5 dlpanko-korppujauhoja
½ tl
vaniljasokeria tai -jauhetta
½ dl

Mansikkasalsa

250 g
mansikoita
2 rkl
sokeria
½ dl
basilikaa

Ohje

  1. Aloita valmistamalla mansikkasalsa: Paloittele mansikat kulhoon. Ripottele päälle sokeri ja anna mehustua hetki. Valuta. Hienonna basilika ja lisää joukkoon.
  2. Leikkaa kotijuusto n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Pyörittele ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi vaniljasokerilla maustetuissa korppujauhoissa.
  3. Paista Oivariini rasvassa pannulla molemmin puolin, kunnes rapeita.
  4. Tarjoa heti jälkiruokana mansikkasalsan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.