Paneroitu kotijuusto & mansikkasalsa

Paneroitu kotijuusto & mansikkasalsa

20 min
keskitaso
176 kcal / 100g
2
1

Paneroitu kotijuusto on täyteläinen jälkiruoka, jonka kanssa kannattaa tarjota raikkaita tuoreita marjoja. Panko-korppujauhoilla saat juustolle erityisen rapean ja maukkaan pinnan, mutta tavalliset korppujauhot sopivat kotijuuston paneroimiseen myös.

Ainekset

6 annosta
1 pkt (250 g)
½ dl
vehnäjauhoja
1
kananmuna
½ dl
korppujauhoja
½ tl
vaniljasokeria tai -jauhetta
½ dl

Mansikkasalsa

250 g
mansikoita
2 rkl
sokeria
½ dl
basilikaa

Ohje

  1. Aloita valmistamalla mansikkasalsa: Paloittele mansikat kulhoon. Ripottele päälle sokeri ja anna mehustua hetki. Valuta. Hienonna basilika ja lisää joukkoon.
  2. Leikkaa kotijuusto n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Pyörittele ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi vaniljasokerilla maustetuissa korppujauhoissa.
  3. Paista Oivariini rasvassa pannulla molemmin puolin, kunnes rapeita.
  4. Tarjoa heti jälkiruokana mansikkasalsan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
10 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
174 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)