Panna cotta

Panna cotta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Panna cotta

Panna cotta

Perinteinen panna cotta eli italialainen silkkisen pehmeä jälkiruokaherkku saa keväisen hunnun kanelista ja raparperi-herukkakeitosta.

Valmistusaika

Työaika
45 min
jäähdytys
1 h
Yhteensä
1 h 45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
¾ dl
fariinisokeria
3/4 - 1 tl
kanelia
1 tl
vaniljasokeria
2 dl

Päälle

Ohje

  1. Yhdistä kerma ja fariinisokeri kattilassa. Sekoita ja anna kiehua 10 - 15 min, kunnes seos alkaa saostua ja tippa kinuskia kylmään veteen pudotettuna jähmettyy kiinteäksi. Lisää kaneli ja vaniljasokeri.
  2. Anna kattilan jäähtyä esim. kylmävesialtaassa, sekoita välillä. Lisää jogurtti.
  3. Jaa seos pieniin juomalaseihin tai kahvikuppeihin. Peitä ja pidä jääkaapissa tarjoiluun saakka. Lisää päälle varovasti raparperi-herukkakeitto.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›