Panna cotta

Panna cotta

1 h 45 min
helppo
258 kcal / 100g
0
0

Perinteinen panna cotta eli italialainen silkkisen pehmeä jälkiruokaherkku saa keväisen hunnun kanelista ja raparperi-herukkakeitosta.

Ainekset

4 annosta
2 dl
¾ dl
fariinisokeria
3/4 - 1 tl
kanelia
1 tl
vaniljasokeria
2 dl

Päälle

Ohje

  1. Yhdistä kerma ja fariinisokeri kattilassa. Sekoita ja anna kiehua 10 - 15 min, kunnes seos alkaa saostua ja tippa kinuskia kylmään veteen pudotettuna jähmettyy kiinteäksi. Lisää kaneli ja vaniljasokeri.
  2. Anna kattilan jäähtyä esim. kylmävesialtaassa, sekoita välillä. Lisää jogurtti.
  3. Jaa seos pieniin juomalaseihin tai kahvikuppeihin. Peitä ja pidä jääkaapissa tarjoiluun saakka. Lisää päälle varovasti raparperi-herukkakeitto.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
21 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
93 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)