Pannuleivät

Pannuleivät

Pannuleipiä ei tarvitse odottaa kauaa, sillä niitä ei tarvitse kohottaa. Erityisen nopeasti ne paistuvat isolla muurinpohjapannulla, jolloin kerralla valmistuu useampi leipä. Parhaimmillaan ne ovat heti valmistamisen jälkeen!

30 min
keskitaso
213 kcal / 100g
1

Ainekset10 kpl

10 kpl
½ dl
1 prk (250 g)
2
valkosipulin kynttä
½ dl
hienonnettua ruohosipulia
½ tl
suolaa
1 dl
kaurahiutaleita
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
½ dl

Paistamiseen

Ohje

  1. Yhdistä maito, maitorahka, hienonnetut valkosipulin kynnet ja ruohosipuli. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita taikinaan vuorotellen kuivia-aineita ja voisulaa. Sekoita tasaiseksi
  2. Leivo tangoksi ja leikkaa 10:een palaan. Taputtele jauhotetuin käsin halkaisijaltaan 10 cm:n kokoisia, ohuita leipäsiä.
  3. Paista miedolla lämmöllä, välillä käännellen n. 7 min. (Käytä tarvittaessa Oivariini rasvaa paistamiseen.) Voit paistaa leipäset muurinpohja- tai teflonpannulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
213 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›