Pannuomenat & kardemummakastike

Reseptiyhteistyö: Leivontafoorumin kuukausikisa

Pannuomenat & kardemummakastike

Pannuomenat & kardemummakastike

Reseptiyhteistyö Leivontafoorumin kuukausikisa

Pannuomenat & kardemummakastike

Maukkaat pannuomenat kardemummakastikkeella sopivat jälkiruokapöytään tai arjen herkutteluun. Reseptin on kehittänyt Köökistä kajahtaa -blogin Maija.

4 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

Pannuomenat

4 kpl
omenaa
2 rkl
2 rkl
Sokeri
1 tl
kanelia

Kardemummakastike

3 dl
1 kpl
munaa
3 rkl
Sokeri
1 rkl
perunajauhoja
1 tl
kardemummaa

Ohje

  1. Pannuomenat

  2. Leikkaa omenoista lohkoja. Sulata rasva pannulla ja lisää joukkoon omenaviipaleet. Mausta sokerilla ja kanelilla. Kääntele omenoita pannulla miedolla lämmöllä noin viitisen minuuttia, että ne pehmenevät hieman. Tarjoa lämpiminä kardemummakastikkeen kanssa.
  3. Kardemummakastike

  4. Laita kaikki ainekset kattilaan kardemummaa lukuunottamatta. Ala kuumentaa kastiketta ja sekoittele sitä vispilällä. Kun seos on paksuuntunut, sekoita joukkoon kardemumma ja tarkista maku.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›