Pannupizza

Pannupizza

Herkuttelijoiden suosikki, täyteläinen pannupizza saa kuohkeutensa hiivataikinasta. Valio AURA muru täydentää klassista kinkun ja ananaksen yhdistelmää.

2 h
keskitaso
159 kcal / 100g
2
0

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

1 dl
vettä
¼ pkt (13 g)
hiivaa
1 tl
hunajaa tai sokeria
¼ tl
suolaa
25 g
2 dl
vehnäjauhoja
½ dl
kaurahiutaleita tai ruishiutaleita
2 rkl
aurinkokuivattua tomaattia tai vihreitä oliiveja hienonnettuna

Kinkkutäyte

1 tlk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
150 g
savukinkkua tai pizzasuikaleita
½ pussia (à 150 g)
1 pieni tlk
ananasmurskaa
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää muut ainekset. Vaivaa taikina kimmoisaksi. Anna nousta hyvin liinan alla.
  2. Valmista täyte. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi. Valuta siivilässä ananasmurskasta ja tomaattimurskasta liemi pois.
  3. Taputtele taikina voideltuun uunivuokaan (halkaisija n. 28 cm). Voit myös käyttää vuoassa leivinpaperia voitelun sijasta. Anna pohjan kohota hetken aikaa liinan alla.
  4. Levitä pohjalle ensin tomaattimurska, kinkku, ananasmurska ja AURA muru. Ripottele päälle juustoraaste.
  5. Paista 225 asteessa n. 20 - 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
159 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
128 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)