Papaijasalsa

Papaijasalsa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Papaijasalsa

Papaijasalsa

Hedelmäinen salsa sopii kanaruokien lisäkkeeksi tai tex-mex ruokien kanssa tarjottavaksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 tlk (425/255 g)
papaijaa
2
kiiviä
1
punainen paprika
1
valkosipulin kynsi
1 (mieto)
punainen chilipalko
½ tl
suolaa
1 rkl
sokeria
½ dl
tuoretta korianteria
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Leikkaa valutetut papaijat, kuoritut kiivit ja paprika pieniksi kuutioiksi. Hienonna valkosipuli ja chili. Yhdistä aineet kulhossa. Mausta ja sekoita.
  2. Lisää viimeiseksi valutettu raejuusto varovasti joukkoon. Anna maustua viileässä.
  3. Tarjoa kala- ja broileriruokien kanssa tai tacojen, tortillojen tai ohukaisten täytteenä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
63 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›